ZA ĐOLETOV ŽIVOT LEKARI SU SE BORILI SATIMA: Stanje mu se danas pogoršalo, ali svi napori doktora nažalost bili su uzaludni

Naš poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini. Da podsetimo, Balašević je pre tri dana hitno primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvoidne u Novom Sadu. Kako se nezvanično saznaje imao je kovid 19 i bio u lošem stanju.

Lekari su preuzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema.

Lekari KCV su skoro dva i po sata pokušavali da ga vrate u život, ali na žalost njihovi napori su ostali uzaludni i Balašević je preminuo samo tri meseca pre 68. rođendana.

Balašević je novembra 2019. godine doživeo je infarkt, zbog čega su mu ugrađeni stentovi. Zbog ovoga je tada morao da odloži najavljene koncerte.

Balašević je rođen 11. maja 1953. godine u Novom Sadu. Bio je član grupa “Žetva” i “Rani mraz”, a 1982. je započeo solo karijeru tokom koje je postao jedan od najvoljenijih pesnika i kantautora u zemjlama bivše Jugoslavije.

Glumio je u nekoliko tv serija, za koje je pisao i muziku.

Comments
Loading...

Kliknite na sliku ispod a zatim se vratite na tekst