Take a fresh look at your lifestyle.

U MORU POSKUPLJENJA NAPOKON DOBRA STVAR: Lidl dijeli poklone

930

Aplikacija trgovačkog lanca Lidl ima dodatnu uslugu koja je namijenjena roditeljima s malom djecom.

Lidl aplikacija ima nove opcije, pišu njemački mediji. Kupci uz pomoć aplikacije sada mogu primiti račun u digitalnom obliku izravno na svoj mobitel, a akcije popusta diskonta sa sjedištem u Bad Wimpfenu uvijek se prikazuju na dnevnoj bazi. Ali to nije sve.

Obitelji s malom djecom i novopečeni roditelji koji koriste aplikaciju Lidl Plus sada mogu dobiti i poklon. Takozvani “Lidl Liddle Club” nova je funkcija i sa sobom donosi niz pogodnosti za obitelji.

Prema priopćenju iz Lidla, kupci koji imaju djecu mogu “očekivati ​​vrijedne biltene sa savjetima i trikovima, kao i recepte, redovite Lidl Plus kupone – prilagođene njihovim potrebama – i besplatne poklon kutije.”

Sva djeca dobiju ovu poklon kutiju jednom – bilo pri rođenju ili na svoj prvi ili drugi rođendan.

Ovaj paket sadrži iznenađenja koja odgovaraju dobi bebe ili malog djeteta. Također, postoje redoviti kuponi prilagođeni upravo maloj djeci.

Prema riječima Dominike Kubisch, voditeljice nabave u Lidlu u Njemačkoj, “Lidl Liddle Club” bi trebao donijeti prednosti i za roditelje s nešto starijom djecom.

„Budućim roditeljima želimo ponuditi sadržaje po mjeri“, objašnjava voditeljica nabave Lidla.

Nova ponuda dodatna je usluga od koje obitelji mogu imati koristi. U “Lidl Liddle Club” planirane su pogodnosti od trudnoće, te za djecu od 0 do 7 godina.

Još uvijek nije jasno kolike će pogodnosti ovaj klub imati, ali u trenutnoj ekonomskoj situaciji koja mnoge tjera na štednju, vjerojatno ne može škoditi registrirati se i pogledati.

Naime, registracija za “Lidl Liddle Club” preko aplikacije je potpuno besplatna.