SIGURNOSNA KAMERA SNIMILA UŽAS! Vaspitačica UGUŠILA SUNĐEROM uplakano dete

Policija u Ukrajini ispituje sumnjivu smrt jednogodišnje devojčice koja se 29. maja dogodila u jednom ilegalnom vrtiću u gradu Zaporožje.

Roditelje male Olesije vaspitačica je zvala nedugo nakon što su je ostavili u vrtiću i rekla im da je devojčicu bila stavila na spavanje i da je malecka prestala da diše.

Međutim, naknadno se pojavio snimak sigurnosnih kamera na kom se vidi da je vaspitačica udavila dete pokušavajući da ga spreči da plače.

Kako prenose ukrajinski mediji, devojčicu je majka oko 9 sati ostavila u vrtiću, a Hitna pomoć je u 10.45 časova konstatovala smrt deteta.

I dalje se utvrđuje tačan sled događaja, ali istraga je pokazala da je vaspitačica udavila dete jer je neutešno plakalo. Naime, devojčicu je prethodno drugo dete ujelo za nogu dok su se svađale oko igračke.

Devojčica je plakala zbog ugriza, a na snimku se vidi kako je vaspitačica potom podiže na krevet, pregleda ranu od ugriza na nozi, a potom joj vezuje sunđer sa maramom oko vrata kako bi je smestila da spava iako je dete i dalje bilo uznemireno.

Veruje se da je devojčica imala problem da dođe do vazduha, da je u panici počela da povraća, a potom da je izlučevine iz stomaka aspirirala u pluća jer nije imala gde da ih izbaci, pošto joj je sunđer bio vezan preko usta.

Nedugo potom vaspitačica ju je pronašla mrtvu, ali svesna da će kamere pokazati šta je prethodilo tragediji, uzela je da briše snimke. Međutim, ključni snimak na kom se vidi kako joj vezuje “jastuk” oko vrata nije obrisala.

Comments
Loading...