Ovo je sin Dina Merlina koji je ISTI PEVAČ, a sada je svom detetu dao baš neobično ime

izvor: Blic

Čuveni kantautor Dino Merlin ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu, a oboje retko kad viđamo u javnosti. Oni se ne bave javnim pozivom, a nikad nisu voleli da se uz tatu provlače po medijima.

Hamza Dervišhalidović ima 28 godina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu. Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca, te su njih dvojica u odličnim odnosima.

Ono što je svakako interesantno je i to koliko liči na svog oca.

Dino je ponosan na svoju decu, a za ćerku je oduvek isticao kako je mnogo skromna, za razliku od sina, koji je od malena imao liste narudžbina za oca.

– Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od nemaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući” – irekno je ispričao Dino u jednom intervjuu iako je bilo oznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici.

– Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi.

Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – istakao je svojevremeno popularni pevač.

Nedavno su Merlinov naslednik Hamza i snaja Dženeta Tabaković Dervišhalidović dobili sina, kome su dali ime Nezir. Dečak je ime dobio po pradedi Neziru, ocu supruge Dina Merlina.

Dino i njegova supruga Amela su presrećni zbog prvog unuka, kao i njihova ćerka Naida koja je postala tetka. Sin Dina Merlina i njegova supruga venčali su se prošle godine, a njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana.

Source Blic
Comments
Loading...