JUTROS SE OGLASILA JOVANA JOKSIMOVIĆ: Evo šta je Mika rekao njenim roditeljima kad u je doveli na upis, ODLUČILA DA PROGOVORI

Voditeljka Jovana Joksimović (39) istakla je ovog jutra, u ponedjeljak 18. januara, da joj je majka tokom prethodnog dana u razgovoru rekla da su ona i Jovanin otac planirali da je upišu u školu Miroslava Mike Aleksića (68).

Kako je istakla, majka joj je rekla da im “nije palo na pamet” da to učine, nakon razgovora koji su imali sa Aleksićem.

– Ja sam juče, recimo, pričala sa mojom majkom i meni mama kaže “Pa mi smo išli na razgovor, ja i tvoj otac.

Nije nam palo na pamet da te upišemo kada je rekao da nema kontakta uopšte sa njim i da mi ne treba njega nikad da pitamo kako je tebi u školi, da se to nas ne tiče – rekla je Jovana pred kamerama ovog jutra.

– Za moje roditelje je, recimo, to bila tema svih tema – kako ja da dam malo dijete u ruke nekome i da ne znam šta taj neko sa njim radi. Roditelji su na to pristajali – dodala je voditeljka.

Podsetimo, poznata mlada srpska glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić sil0vao kada je imala 17 godina, a iznijela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva, te da se sil0vanje ponavljalo.

Danas, 18. januara, u 16 sati, Aleksić će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Takođe, kako je ranije najavljeno, uz njegovo saslušanje tužilaštvu bi trebalo da bude podnijeta i krivična prijava od strane policije.

Prijava će se odnositi na krivično djelo silovanja. (Telegraf)

Comments
Loading...